Vergaderen en teambuilding in de natuur

Ideeën voor uw vergadering en teambuilding

Vergaderen en Teambuilding in de Natuur

De Wittehoef is een 4-sterren bed & breakfast, gelegen te midden van uitgestrekte velden en boomgaarden. Het is de ideale locatie voor uw vergaderingen, evenementen en teambuildingactiviteiten, en dat alles in een oase van rust en groen. Hieronder vindt u een beschrijving van onze zalen en faciliteiten.
Meer info over de locatie: www.wittehoef.be

Zalen en Faciliteiten
Bij De Wittehoef hebben we alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Onze zalen zijn voorzien van gratis wifi, didactisch materiaal, een beamer en een flip-over. Daarnaast bieden we diverse arrangementen aan, waaronder koffiepauzes, ontbijtarrangementen, dagarrangementen en teambuildingactiviteiten. We denken graag met u mee en maken een offerte op maat. Bovendien is er een ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar via de afritten van de E313 en de E314. Het station van Diest bevindt zich op slechts 5 minuten afstand, met een bushalte (Lijn 7) op 50 meter afstand.

Catering
De pauzes en lunch worden volledig afgestemd op uw wensen. Of u nu wilt genieten van een ontbijt, lunch, barbecue of een aftermeeting drink, alles is mogelijk. We denken graag creatief met u mee en stellen een offerte op maat voor u samen. Bekijk ook zeker onze uitgewerkte formules, die altijd kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Teambuilding
Combineer uw vergadering met een onvergetelijke teambuildingervaring. Naast de vrije activiteiten zoals snooker, airhockey, pingpong, speeltuin en petanque, biedt De Wittehoef een breed scala aan teambuildingactiviteiten, waaronder Highland Games, Escape from Work, Da Vinci, All-in Outdoor en Italian Job. Bovendien hebben we onze eigen Escaperoom genaamd "Professor Volta".

Accommodatie
Onze kamers bevinden zich op de begane grond en bieden uitzicht op de omliggende velden. We hebben 3 vergaderzalen beschikbaar, geschikt voor bijeenkomsten van 4 tot 50 personen. In de ontbijtruimte kunt u de hele dag door genieten van heerlijke koffie, thee, frisdrank of een biertje.
Kortom, De Witte Hoef biedt een scala aan faciliteiten zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Waarom locat events?

Bekijk onze mogelijkheden