Locat Events
[:swvar:icon:8:]
  • Waarom Locat Events

    Een teambuilding of andere teamactiviteit voor je team? Op zoek naar een originele vergaderlocatie met catering en alle faciliteiten? Lees meer over Locat Events.

Je team versterken met een leuke teambuilding, een inspirerende masterclass of gewoon even vergaderen buiten de muren van het bedrijf? Dan ben je bij Locat Events aan het juiste adres! Wij verzorgen de volledige organisatie van jouw teamactiviteit en begeleiden ze van a tot z.

Teambuilding met Locat Events

Dankzij ons ruim programma aan teambuilding activiteiten, die we in eigen beheer uitvoeren, bezorgen we jouw team een onvergetelijke dag! Locat Events, dat is

  • Originele activiteiten die we ook zelf ontwikkelen
  • Twee Eigen locaties¬†
  • Een gedreven team van 20 vaste begeleiders
  • Alles in eigen beheer, organisatie van A tot Z
  • Partner van Bobbejaanland en Sunparks
  • Teambuilding op uw Locatie van Keuze

 

Een onvergetelijke ervaring

Je team versterken met een leuke teambuilding, een inspirerende masterclass of gewoon even vergaderen buiten de muren van het bedrijf?

Dan ben je bij Locat Events aan het juiste adres!

Wij verzorgen de volledige organisatie van jouw teamactiviteit en begeleiden ze van a tot z.

Onze vergaderlocaties

Comfortabel vergaderen in een ontspannen sfeer, weg van de kantoormuren? Locat Event beschikt over eigen vergaderruimtes die jij kan huren. Ben je op zoek naar de beste catering of wil je een meerdaags event met overnachting organiseren? Dat is allemaal mogelijk op onze eigen locatie de Witte Hoef in Schaffen bij Diest.

Een vergadering combineren met een teambuilding activiteit? Ook dat is geen enkel probleem. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden op maat!

Blijf op de hoogte

Adres Schaffen 
Wittehoefstraat 12
3290 Schaffen (Be)

Adres Kasterlee
Houtum tussen nr 35 en 37
2460 Kasterlee (Be)

Volg ons