Waarom Locat Events

Een teambuilding of andere teamactiviteit voor je team? Op zoek naar een originele vergaderlocatie met catering en alle faciliteiten? Lees meer over Locat Events.
Je team versterken met een leuke teambuilding, een inspirerende masterclass of gewoon even vergaderen buiten de muren van het bedrijf? Dan ben je bij Locat Events aan het juiste adres! Wij verzorgen de volledige organisatie van jouw teamactiviteit en begeleiden ze van a tot z.

Teambuildingmet Locat Events

Dankzij ons ruim programma aan teambuilding activiteiten, die we in eigen beheer uitvoeren, bezorgen we jouw team een onvergetelijke dag! Locat Events, dat is:
Een onvergetelijke ervaring

Je team versterken met een leuke teambuilding, een inspirerende masterclass of gewoon even vergaderen buiten de muren van het bedrijf?

Dan ben je bij Locat Events aan het juiste adres!

Wij verzorgen de volledige organisatie van jouw teamactiviteit en begeleiden ze van a tot z.

Waarom Teambuilding activiteiten ? Kijk hier.

Onzevergaderlocaties

Comfortabel vergaderen in een ontspannen sfeer, weg van de kantoormuren? Locat Event beschikt over eigen vergaderruimtes die jij kan huren. Ben je op zoek naar de beste catering of wil je een meerdaags event met overnachting organiseren? Dat is allemaal mogelijk op onze eigen locatie de Witte Hoef in Schaffen bij Diest.

Een vergadering combineren met een teambuilding activiteit? Ook dat is geen enkel probleem. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden op maat!