Teambuilding Kasterlee

Teambuilding in Kasterlee met een festival gevoel

Onze locatie is gelegen in Houtum, het toeristisch centrum van Kasterlee. Onze teambuildinglocatie  is opgebouw als een festival terrein. De deelemers worden steeds ontvangen met een koffie buffet . De team activiteiten in Kasterlee zijn meestal verdeeld over twee locaties, de Locat-express zorgd voor het vervoer van de deelnemers. Belangrijk bij elke teambuilding is lekker eten en drinken. Kies voor een foodtruck  in onze gezellige foodcorner of voor een barbecue of diner bij één onze partners.   

Teambuilding Kasterlee

Stijlvol vergaderen of lekker dineren

Den Eyck, (100m van locatie Locat)  is de ideale uitvalsbasis voor een ongestoorde zakelijke meeting. Niet alleen omwille van zijn strategische ligging, maar ook omdat u gebruik kunt maken van verschillende multifunctionele ruimtes, gratis wifi en didactisch materiaal. U kunt bovendien rekenen op onze ervaring om uw seminarie succesvol te laten verlopen.

De pauzes en lunch worden volgens uw wensen verzorgd. Ontbijtarrangementen, dagarrangementen of een aftermeeting drink:          alles is mogelijk en we denken graag creatief met u mee.