Next Level Meetings

Een vergadering combineren met een leuke teambuilding?

Meetings

Ben je op zoek naar een vergaderzaal voor een inspirerende meeting? Even weg van tussen de gekende kantoormuren en nieuwe energie opdoen op een externe locatie? Locat Events heeft mooie, volledig uitgeruste vergaderzalen voor meetings tot 400 personen.

B&BDe Wittehoef

B&B Witte Hoef te Schaffen bij Diest, ligt midden tussen de velden en boomgaarden in de natuur. Het is een inspirerende omgeving waar je in alle rust kan vergaderen, maar waar je ook gestimuleerd wordt door het unieke kader.

Alles is aanwezig, een ruime parking, 3 vergaderzalen en een lekkere keuken.

Geniet op het terras van het verre zicht , probeer onze escaperoom, of kies één van de teambuilding pakketten.
Acht stijlvolle kamers voor meerdaagse vergadering. 

 Wij verzorgende volledige organisatie van jouw vergadering, teambuilding, catering , overnachting en begeleiden ze van A tot Z.

FeestzalenDen Eyck

Met Den Eyck in Kasterlee beschikken we  over een ideale uitvalsbasis voor ongestoorde zakelijke meetings.  In deze strategisch gelegen locatie kan je gebruiken maken van verschillende multifunctionele ruimtes, gratis WIFI en didactisch materiaal.

Van ontbijt en welkomstdrink, tot lunch en zelfs barbecue, afterdrink, diner of party nadien alles is  mogelijk. En natuurlijk  ook de gepaste catering tussendoor. Alles is aanpasbaar aan je wensen.

We bespreken de mogelijkheden graag op voorhand, denken creatief mee en bezorgen je een offerte op maat.