teambuilding voor grote Groepen

Ideeën voor grote groepen

Teambuilding voor groepen

Ontdek de Perfecte Team Building voor Grote Groepen bij Locat

Bij Locat zijn we gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding voor grote groepen. Of je nu kiest voor onze eigen locaties of een locatie naar keuze, wij zorgen voor een afwisselend programma dat perfect past bij jouw wensen. We begrijpen dat het lastig kan zijn om rekening te houden met alle deelnemers bij grote groepen.
Daarom combineren wij uitdaging, creativiteit, denkopdrachten, samenhorigheid en plezier om een unieke teambuildingervaring te creëren waar iedereen van zal genieten.

Bij Locat staat maatwerk centraal. We passen ons programma aan op basis van jouw budget, de locatie en de voorkeuren van de deelnemers. Op die manier zorgen we ervoor dat de teambuilding perfect aansluit bij jouw behoeften. Onze programma's bieden veel afwisseling, zodat iedereen betrokken blijft en plezier beleeft.

Laat je inspireren door enkele succesvolle projecten die we hebben uitgevoerd.

Zo hebben we bijvoorbeeld voor VMRE een outdoor challenge georganiseerd met 230 deelnemers op onze locatie in Kasterlee. De groep werd verdeeld in teams van 8 personen die het tegen elkaar opnamen in activiteiten zoals blind varen met raft-boten, off-road buggy racing en archery-tag. Na afloop van de teambuilding genoten ze van verschillende foodtrucks in een gezellige festivalopstelling. Het was een topdag voor alle deelnemers.

Teambuilding in Antwerpen: de Da Vinci teambuilding voor Fuji Film. Met 170 personen teambuilding in een museum, de Verbeke Foundation in Antwerpen. Creatieve activiteiten zoals intuïtief schilderen, Djembé spelen? het Da Vinci escape-spel en activiteiten teamuniversalus. De teambuilding werd afgesloten met een heerlijk diner in het museum.

Bij het Belgoprocess teambuilding festival konden de deelnemers kiezen uit 10 verschillende activiteiten. Ze stelden hun persoonlijke programma samen en genoten van activiteiten zoals highlandgames, kleiduifschieten en een cocktailworkshop. Na afloop werd er een lekkere barbecue op het strand geserveerd, gevolgd door een optreden van de band Domino.

Bij Locat geloven we ook in het belang van betrokkenheid bij de gemeenschap. Voor Janssens Pharma organiseerden we een teambuilding in Kasterlee waar 500 deelnemers hun eigen gepersonaliseerde programma konden samenstellen. Dit omvatte niet alleen teambuildingactiviteiten, workshops en trainingen, maar ook het werken voor een goed doel ten behoeve van lokale scholen en rusthuizen.

Teambuilding aan zee met Fingo: Fun @ the Beach, waar 120 personen genoten van een vakantiegevoel met teambuildingactiviteiten op het strand, surfen in zee en een spannende gocar-zoektocht door Knokke. We sloten de dag af met een heerlijke barbecue op het strand.

Voor Dekra organiseerden wij een teambuilding met Highlandgames in Bobbejaanland. Het was een groep van 200 personen. In de voormiddag namen de teams het tegen elkaar op tijdens de Highlandgmes, na elke activiteit kregen de teams een andere tegenstander. In de namiddag konden de deelnemers vrij rondlopen in het pretpark en genieten van de attracties. Na de sluitingsuren was er  een lekkere barbecue in het park.

Neem gerust contact met ons op. Bij Locat staan we klaar om met je mee te denken voor een geslaagde teambuilding.

Waarom locat events?

Bekijk onze mogelijkheden