overzicht Teambuilding Activiteiten

Versterk de Banden binnen je Team!

Team Building Activiteiten

Teambuilding Activiteiten versterken de teamgeest en samenwerking van uw team. En… een sterk team is de basis voor succes. Het is belangrijk om de banden tussen teamleden te versterken en iedereen op dezelfde golflengte te krijgen. Dat is waar teambuilding om de hoek komt kijken! Bij onze teambuilding activiteiten staan plezier, samenwerking en communicatie centraal.

Bij ons heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod aan teambuilding activiteiten, van outdoor avonturen tot creatieve workshops. Of je nu op zoek bent naar een uitje met het hele team of een kleiner evenement voor afdelingen, wij hebben iets voor iedereen.

Laat u inspireren door onze uitgewekte teambuilding programma’s, of stel uw eigen teambuilding samen met Make My Day
We bieden ook workshops aan speciaal om specifieke vaardigheden te verbeteren, zoals werken in teamverband, communicatie, de juiste teamdynamiek …
Natuurlijk is lekker eten belangrijk bij een uitstap met collega’s of vrienden, daarom heb je de keuze uit een uitgebreide menu, van een lekkere barbecue of sfeervolle foodtruck, broodjeslunch, ….

Laat je medewerkers elkaar beter leren kennen, versterk de teamspirit en de samenwerking binnen je bedrijf.
Boek nu een teambuilding activiteit bij ons en maak de stap naar een nog sterker team!

Op deze pagina vind je onze belangrijkste teambuilding activiteiten terug, deze kunnen worden gekozen bij al onze Teambuildings.

Als u op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om aan uw team te bouwen, de communicatie te verbeteren en het moreel te stimuleren, neem dan contact met ons op via info@locatevents.com Laten we samen een onvergetelijke teambuildingervaring creëren!

Teambuilding activiteiten in beeld

Powertun Buggy,   offroad buggy,   Elektrische steps,    Achery tag,    Higlandgames,   levensgroot tafelvoetbal,   Rodeoquiz,   teambike,   E-carts,,   bomproef,   race-simulator GP,   Boogschieten,   Pistoolschieten,   Frisbee-golf,   rafting (blind varen),   reuze katapult,   kruisboogschieten,  casinogames,   Djembé,   trebuchet,    teamopdrachtjes,   Kraak de kluis, Escaperoom,   Rodeoquiz,   Da Vinci’s Box,   toren van Hannoi,   blind 4 op rij,   Locat- express,   Elektrische steps,   VIP-bus

Bekijk onze uitgewerkte teambuildingprogramma’s of stel uw eigen teambuilding activiteiten samen met make my day. 
Heb je vragen, contacteer ons. Samen maken we een evenement op maat dat voldoet de behoeften en het budget van uw team.

Offerte aanvragen
Blijf op de hoogte

Google reCaptcha: Invalid site key.