Masterclass

Zit je even vast met je team? Zoek je naar een originele manier om jouw team sterker te maken? De masterclass van Locat Events zijn er voor jou!

Masterclasses : team versterken

Een team maken en daarin goed samenwerken vraagt veel van een teamleider of manager. Hoe ervaren je ook bent, elk team loopt wel eens tegen een probleem aan. Om jou te ondersteunen in het samenbrengen van je team en in het halen van teamresultaten organiseert Locat Events verschillende masterclasses voor teams.

Onze masterclasses zijn praktische trainingen waarin de inbreng van alle teamleden erg belangrijk is. We gaan na waar het probleem zit en werken daarop. Het zijn intensieve sessies waarbij we op een originele manier oplossingen vinden om de goede samenwerking in jouw team te versterken.

Door de masterclasses in onze eigen locaties te organiseren nemen we samen afstand van de vertrouwde werkvloer. Op onze locaties in Kasterlee en Schaffen zijn alle faciliteiten aanwezig om de team activiteiten in alle rust en comfort uit te voeren. Wanneer je dit wenst voorzien wij ook de catering, die we overigens zelf in beheer hebben.

Team versterken metteambuilding

Wil je nog meer uit de masterclass halen? Dan kan je de sessie combineren met één van onze teambuilding activiteiten, die we op dezelfde locatie aanbieden. We hebben een vast team van professionele begeleiders, eigen locaties met vergaderfaciliteit en eigen catering. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Wil je meer weten over onze masterclasses en hoe ze de goede samenwerking in jouw team versterken? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een vrijblijvend voorstel op maat.