Vergaderen en overnachten in de natuur

Ideeën voor uw vergadering en teambuilding

Vergaderen, overnachten en Teambuilding in de Natuur

Wilt u vergaderen en overnachten in een prachtige natuurlijke omgeving? Bij De Wittehoef bieden wij de ideale locatie voor vergaderingen met overnachtingsmogelijkheden. Ontdek onze 4-sterren bed & breakfast, gelegen te midden van uitgestrekte velden en boomgaarden. B&B Wittehoef is een locatie van Locatevents
Meer info over de locatie: www.wittehoef.be

Vergaderzalen en Faciliteiten
Bij De Wittehoef beschikken we over moderne vergaderzalen met alle nodige voorzieningen. Of u nu een intieme bijeenkomst heeft met enkele deelnemers of een groter evenement organiseert, wij hebben de ruimte voor u. Onze zalen zijn uitgerust met gratis wifi, audiovisuele apparatuur en didactisch materiaal om uw vergadering soepel te laten verlopen. Daarnaast bieden wij comfortabele overnachtingsmogelijkheden, zodat u de volgende dag fris en uitgerust aan uw programma kunt beginnen.

Arrangementen op maat
Bij De Wittehoef begrijpen we dat elke vergadering uniek is. Daarom bieden we arrangementen op maat aan, inclusief overnachtingen, maaltijden en eventuele extra's die u nodig heeft. Of u nu behoefte heeft aan een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch of een gezellige borrel na afloop, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ons ervaren team staat klaar om uw specifieke wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Ontspanning en Teambuilding
Combineer uw vergadering met ontspanning en teambuildingactiviteiten in de prachtige natuurlijke omgeving van De Wittehoef. Naast de vergaderzalen bieden wij diverse faciliteiten en activiteiten aan om uw verblijf nog waardevoller te maken. Geniet van ontspannende wandelingen in de omgeving, maak gebruik van onze snooker-, airhockey- en pingpongtafels, of organiseer een teambuildingactiviteit om de teamgeest te versterken. Bij De Wittehoef hebben we voor ieder wat wils.

Overnachting in Comfortabele Kamers
Na een intensieve vergadering kunt u heerlijk ontspannen in onze comfortabele kamers. Onze kamers bevinden zich op de begane grond en bieden een prachtig uitzicht op de omliggende velden. U kunt genieten van een goede nachtrust, zodat u de volgende dag vol energie aan uw programma kunt beginnen. Onze accommodatie is geschikt voor zowel individuele deelnemers als groepen, met kamers die variëren in grootte en voorzieningen.

Reserveer uw Vergadering met Overnachting bij De Wittehoef
Wilt u vergaderen met overnachting in een rustige en inspirerende omgeving? Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn. Ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw vergadering met overnachting. Bij De Wittehoef combineren we hoogwaardige faciliteiten met een prachtige locatie, zodat uw bijeenkomst een succes wordt. Reserveer vandaag nog en ervaar zelf de unieke sfeer van vergaderen met overnachting in de natuur.

Waarom locat events?

Bekijk onze mogelijkheden