Teamdynamiek met Joost Nap

Vanaf €100
3 uur
Vanaf 12 personen

Inzichten over communicatie en samenwerking.
Individuele dynamiek binnen de groepsdynamiek. Samenwerken.
Vertrouwen op jezelf en de ander.

Activiteiten
Planning
Locatie
Inbegrepen

Doelstelling van de training

Tijdens deze training belichten we de individuele dynamiek, waardoor zowel talenten en kwaliteiten, als valkuilen zichtbaar worden.
Door bewustwording van de eigen dynamiek, leert de werknemer hoe hij/zij zichzelf belemmert binnen het werk en hoe hij/zij zijn/haar dynamiek op een positieve manier kan inzetten.
Door inzicht te krijgen in de dynamiek van elkaar, leren de werknemers elkaar te appreciëren en leren ze elkaar vanuit een positief perspectief te bekijken.
We bekijken de bijdrage van het individu aan de groep.
Werknemers leren samenwerken zonder zichzelf te verliezen.
Werknemers leren hun eigen grenzen in beheer nemen.
Werknemers zullen elkaar op een andere manier beter leren kennen. Vanuit vertrouwen samenwerken met elkaar, krijgt een andere betekenis.
Ten slotte stippen we ook leiderschap, gehoorzaamheid en bereidheid aan.
Deze training zal een blijvende indruk nalaten bij elk individu. Gelukkige werknemers, een gezond team en een prettige werksfeer is wat we u wensen na het volgen van deze training.

Voor elk team: Dat moedig genoeg is om elkaar te leren kennen.  Waar samenwerken voorop staat en verdieping welkom is.  Dat bewuster wil omgaan met wat er in, tussen en rond het team gaande is.

Wat wij doen: Op een leuke, speelse en professionele wijze wordt er d.m.v eenvoudige en simpele oefeningen inzicht geboden in hoe mensen met elkaar omgaan, de groepsdynamiek, de sfeer, de onderlinge communicatie en de kwaliteiten.

Resultaat: Is men bewuster van het eigen handelen en dat van de ander.  Is er toename van vitaliteit en veerkracht in mens en organisatie Is er meer balans en bewegingsvrijheid. Is er meer vertrouwen en openheid om helder te communiceren.

Duur:  Dit programma van 3 uur en heeft een hoge funfactor met leuke resultaten.  Indien gewenst bieden wij ook hele en twee daagse trajecten aan. De diepgang van de training wordt medebepaald door de duur van het programma.

Trainer: Joost Nap, Psychosynthese, Haptonomie

Hoe gaan we te werk

We gaan in deze training niet aan de slag met theorieën, maar vertrekken vanuit de ervaring van de verschillende individuen.
Met simpele fysieke, voor iedereen toegankelijke oefeningen kijk je naar jouw eigen dynamiek en die van je collega’s. We maken tastbaar wat voelbaar is en bespreken wat niet gezegd wordt.

Programma & Planning

De training neemt in totaal 3 uur in beslag, het start uur kan in samenspraak gekozen worden.

Activiteiten

De activiteiten worden besproken in functie van de gevraagde training, soms worden er veel activiteiten voorzien, bij andere ligt de nadruk meer op training.

Deze teambuilding in beeld