Racing Teams

Vanaf €65
3 uur
Vanaf 16 personen

Een spannende teambuilding met verschillende voertuigen. Toon je race-skills met onze professionele Race simulators. Beleef een spectaculaire snelheidsproef met buggy’s. Spreek een duidelijke tactiek af bij de teambike. Denk na, en maak een snelle pitstop. Werk samen in de Raft-boten. Pure concentratie en de juiste teamspirit bezorgen je een podiumplaats. De scores van elke race worden bijgehouden op het race – spelbord.

Activiteiten
Planning
Locatie
Inbegrepen

De activiteiten zijn in teamverband en zo uitgewerkt dat jong en oud met plezier kunnen deelnemen. Onderstaande activiteiten zijn inbegrepen in het programma.

Race-simulators: Racen tegen collega’s vrienden of familie, wie heeft dat nog nooit willen doen? Toon je race-skills op je favoriete circuit en probeer sneller te rijden dan je tegenstanders.  Onze 4 racesimulators zijn aan elkaar gelinkt, dus kunnen elkaar inhalen, (en zelfs van de baan rijden). “spannende, gezellige en veilige” activiteit.

Powerturn: Gegarandeerde fun. Twee gashendels worden bediend door de twee bestuurders. Een geestige en communicatieve opdracht.

Pitstop: Denk na en maak een snelle pitstop.

Team-bike: Op deze duo-bike is er geen stuur. Trappen, remmen en samenwerken zijn de ingrediënten om sneller te zijn dan je tegenstander.

Rafting – blind varen: Elke deelnemer krijgt een peddel, reddingsvest en een blinddoek . De kapitein zal zijn “blind” team coachen naar de finish.

De activiteiten duren in totaal 3 uur, het start uur kan zelf gekozen worden.

  • Ontvangst met koffie, thee, fruitsap en waters bij onze pop-up te Kasterlee.
  • Teamindeling & briefing door onze begeleiders. De groep wordt ingedeeld in teams van +/- 8 personen die het tegen elkaar opnemen.
  • Start, de teams doorlopen de activiteiten.
  • Prijsuitreiking, bekend maken van het winnend team.
  • Afsluiten met catering vraag naar onze opties.

Kasterlee
Onze gezellige Pop-Up is gelegen in Houtum te Kasterlee vlakbij de Kleine Nete. Houtum z/n , 2460 Kasterlee Geniet van de activiteiten op deze grote evenementenweide, of van een lekker drankje op ons terras.

Catering

Koffie/thee, fruitsap en waters bij ontvangst. Al de activiteiten, professionele begeleiding, prijs voor het winnende team, unieke locatie, volledige organisatie.

Begeleiding

Al de activiteiten, professionele begeleiding, prijs voor het winnende team, locatie, volledige organisatie.

Onze begeleiders verwelkomen de deelnemers, geven een leuke briefing, en zorgen ervoor dat alles veilig en vlot verloopt.

Ze zijn van het begin tot het einde betrokken en zorgen voor een persoonlijk aanpak.

Deze teambuilding in beeld