Locat Events
[:swvar:icon:8:]
  • Teambuilding Kasterlee

Teambuilding met een festival gevoel

Onze locatie is gelegen in Houtum, het toeristisch centrum van Kasterlee. Onze teambuildinglocatie  is opgebouw als een festival terrein met daarop de teamopdrachten. De deelemers worden steeds ontvangen met een koffie buffet . De team activiteiten in Kasterlee zijn meestal verdeeld over twee locaties, de Locat-express zorgd voor het vervoer van de deelnemers. Belangrijk bij elke teambuilding is lekker eten en drinken. Kies voor een foodtruck  in onze gezellige foodcorner of voor een barbecue of diner bij één onze partners.   

Teambuilding Kasterlee

Kies 1 van onze uitgewerkte teambuildling formules, of stel zelf uw programma samen met Make My Day. Dit kan steeds  in combinatie met catering, een training of vergadering.  Weet je niet hoe je eraan moet beginnen, contacteer ons, en wij helpen je vrijblijvend verder.

Stijlvol vergaderen of lekker dineren

Den Eyck, (100m van locatie Locat)  is de ideale uitvalsbasis voor een ongestoorde zakelijke meeting. Niet alleen omwille van zijn strategische ligging, maar ook omdat u gebruik kunt maken van verschillende multifunctionele ruimtes, gratis wifi en didactisch materiaal. U kunt bovendien rekenen op onze ervaring om uw seminarie succesvol te laten verlopen.

De pauzes en lunch worden volgens uw wensen verzorgd. Ontbijtarrangementen, dagarrangementen of een aftermeeting drink:          alles is mogelijk en we denken graag creatief met u mee. 

Teambuildings in de kijker

Blijf op de hoogte

Adres Schaffen 
Wittehoefstraat 12
3290 Schaffen (Be)

Adres Kasterlee
Houtum tussen nr 35 en 37
2460 Kasterlee (Be)

Volg ons