Sfeermaker voor elk feest, evenement of teambuilding
Bekijk al onze teambuildings

Race Simulators

Racen tegen collega’s vrienden of familie, wie heeft dat nog nooit willen doen ?

Race Simulators Huren: Een Onvergetelijke Ervaring voor Elk Feest of Evenement of teambuilding. Met deze unieke activiteit is plezier gegarandeerd voor jong en oud. Of je nu je race-skills wilt tonen, sneller wilt rijden dan je tegenstanders of gewoon een realistische race-ervaring wilt beleven, race simulators bieden het allemaal.

Waarom een Race Simulator huren ?

De Ultieme Race-ervaring voor Iedereen
Met race simulators kunnen zowel beginners als ervaren racepiloten genieten van een realistische en opwindende race-ervaring. Onze simulatoren bieden een nauwkeurige weergave van bekende circuits, zodat je het gevoel hebt echt op de baan te rijden. Dankzij deze realistische graphics voel je de spanning en adrenaline terwijl je jouw race-skills verbetert en nieuwe uitdagingen aangaat.

Offerte op maat

De Race-Trailer: Racen met vier tegelijkertijd

Onze Race-Trailer is een absolute aanrader voor groepen die samen willen racen. In de Race-Trailer kunnen vier rijders tegelijkertijd deelnemen aan spannende races. De vier professionele racesimulators zijn met elkaar verbonden, waardoor de racewagens elkaar kunnen inhalen en zelfs van de baan kunnen rijden. Deze interactieve en competitieve ervaring zorgt voor een onvergetelijke tijd waarin deelnemers kunnen racen, supporteren en plezier maken met elkaar.

Spannend, Gezellig en Veilig
Race simulators bieden niet alleen spanning en opwinding, maar ook gezelligheid en veiligheid. Het is een activiteit waarbij deelnemers samen plezier kunnen maken en elkaars prestaties kunnen aanmoedigen.

Teams en Korte Wedstrijden
Met een aantal teamskunnen er korte wedstrijden worden georganiseerd. Dit maakt race simulators huren flexibel en aanpasbaar aan de grootte van je groep.
Of je nu een bedrijfsuitje plant, een verjaardagsfeest organiseert of een vrijgezellenfeest viert, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Veel gestelde Vragen

Hoe werken race simulators?
Ze bestaan uit een stuurwiel, pedalen en een scherm waarop de racebeelden worden weergegeven.

Is ervaring vereist om race simulators te gebruiken?
Nee, race simulators zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren coureurs. De simulatoren kunnen worden aangepast aan verschillende niveaus, zodat iedereen plezier kan beleven en zijn vaardigheden kan verbeteren.

Zijn race simulators veilig?
Ja, race simulators zijn veilig om te gebruiken.

Kunnen kinderen ook deelnemen aan racesimulator-activiteiten?
Ja, racesimulator-activiteiten zijn geschikt voor kinderen.

Hoe lang duurt een racesimulator-sessie?
De duur van een racesimulator-sessie varieert, afhankelijk van het aantal personen en beschikbare tijd.

Race simulators huren is de perfecte keuze voor groepen die op zoek zijn naar een opwindende en unieke activiteit. Met realistische race-ervaringen, competitieve races en een gezellige sfeer bieden race simulators een onvergetelijke tijd voor iedereen. Of je nu een bedrijfsevenement, familie-uitje of vrijgezellenfeest plant, race simulators zorgen voor plezier, teambuilding en spannende momenten. Aarzel niet om contact op te nemen met Locat en ontdek de mogelijkheden van het huren van race simulators voor jouw volgende groepsactiviteit.

Voorbeelden van teambuilding activiteiten die kunnen op deze locatie:

  •  vanaf Vanaf € 750 €

    2 uur

    Racen tegen collega’s vrienden als teambuilding , wie heeft dat nog nooit willen doen?

  •  vanaf Vanaf €65 €

    3 uur

    Een spannende teambuilding met verschillende voertuigen.