Locat Events
[:swvar:icon:8:]
  • Teambuilding

    Op zoek naar een toffe teambuilding activiteit voor jouw team of bedrijf? Locat Events is de referentie in professionele teambuildings op toplocaties!

  • Teambuilding

    Op zoek naar een toffe teambuilding activiteit voor jouw team of bedrijf? Locat Events is de referentie in professionele teambuildings op toplocaties!

Wil je bouwen aan je team?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je team of je bedrijf, met professionele begeleiding? Locat Events is al jaren de referentie in teambuilding. Met ons vast team van 20 begeleiders én met eigen locaties staan wij garant voor een topdag vol fun voor jou en je collega’s.

Teambuilding met Locat Events, dat is kiezen uit een ruim gamma van originele activiteiten, vaak door ons eigen team ontworpen. Maar daarnaast organiseren wij natuurlijk ook teambuildings op maat, en op elke locatie.

Teambuilding combineren met vergadermoment?

Wil je jouw teambuilding combineren met een vergadermoment? Dat kan bij Locat Events. Wij beschikken over twee locaties, in Schaffen en in Kasterlee, volledig in eigen beheer. Daar kan je jouw teambuilding een extra, gastronomisch tintje geven. In Kasterlee hebben we een eigen terrein waar we o.a. foodtrucks kunnen zetten, in Schaffen beschikken we over een locatie met vergader-, eet- en zelfs logeermogelijkheid.

Teambuilding formules

Onze formules leren kennen? Een teambuilding met professionele begeleiding? Op zoek naar originele ideetjes om er voor jouw team een onvergetelijke topdag van te maken? Neem zeker contact met ons op. Dan gaan we samen met jou op zoek naar de teambuilding formule die best bij jouw wensen past. Alles is mogelijk bij Locat Events!

Blijf op de hoogte

Adres Schaffen 
Wittehoefstraat 12
3290 Schaffen (Be)

Adres Kasterlee
Houtum tussen nr 35 en 37
2460 Kasterlee (Be)

Volg ons