Locat Events
[:swvar:icon:8:]
  • Next level meetings

    Een vergadering combineren met een leuke teambuilding? 

Meetings

Ben je op zoek naar een vergaderzaal voor een inspirerende meeting? Even weg van tussen de gekende kantoormuren en nieuwe energie opdoen op een externe locatie? Locat Events heeft mooie, volledig uitgeruste vergaderzalen voor meetings van 4 tot 400 personen.

Vergaderlocaties met catering & teambuilding

Onze locatie in Schaffen bij Diest, ligt heel dicht bij de natuur. Het is een inspirerende omgeving waar je in alle rust kan vergaderen, maar waar je ook gestimuleerd wordt door het unieke kader.

In Den Eyck in Kasterlee beschikken we dan weer over een ideale uitvalsbasis voor ongestoorde zakelijke meetings.  In deze strategisch gelegen locatie kan je gebruiken maken van verschillende multifunctionele ruimtes, gratis WIFI en didactisch materiaal.

En om jouw meeting nog productiever te maken nemen wij graag de catering voor jouw team op ons.

Van ontbijt en welkomstdrink, tot lunch en zelfs barbecue, afterdrink of diner nadien, alles is bij ons mogelijk. En natuurlijk zorgen wij ook voor gepaste catering tussendoor. Alles is aanpasbaar aan je wensen. We bespreken de mogelijkheden graag op voorhand, denken creatief mee en bezorgen je een offerte op maat.

Wij hebben trouwens ook 8 stijlvolle kamers van 1 tot 4 personen waardoor wij eveneens meerdaagse vergaderevents kunnen hosten. Onze eigen locatie, De Witte Hoef, ligt middenin de prachtige Hagelandse natuur.

Neem zeker contact op om onze formules op maat te bespreken.

Next Level Meetings

Een vergadering combineren met een leuke teambuilding? Ook dat is mogelijk. Met 20 vaste begeleiders is Locat Events de referentie in teambuilding. Die organiseren we op onze eigen vaste locatie waardoor ze perfect te combineren zijn met een vergadering.

Indoor en outdoor activiteiten, e-carts, Highland games, varen, een escape room en nog zoveel meer, alles wordt in eigen beheer georganiseerd, met eigen mensen, op eigen locaties. Zo hoef jij je verder nergens zorgen om te maken en combineer je jouw vergadering met een unieke activiteit!

Blijf op de hoogte

Adres Schaffen 
Wittehoefstraat 12
3290 Schaffen (Be)

Adres Kasterlee
Houtum tussen nr 35 en 37
2460 Kasterlee (Be)

Volg ons